Έχουμε ένα όραμα φιλόδοξο, αλλά όχι ακατόρθωτο: να κάνουμε «καλά πράγματα για τον κόσμο», μέσα από την καθημερινή μας εργασία. Όχι στον ελεύθερό μας χρόνο, ούτε μόνο εθελοντικά. Θέλουμε να προσφέρουμε το 100% του χρόνου μας, ως αποτελεσματικοί επαγγελματίες, όλη μέρα για έναν πλανήτη, που βρίσκεται αντιμέτωπος με κρίσιμες προκλήσεις και ανάγκες.

Για τον λόγο αυτό, δημιουργήσαμε την Ομάδα Σύμπραξις, και κατ’ επέκταση το sympraxis.eu, όπου απεικονίζεται ένα – ενδεικτικό – μέρος των έργων μας. Έργα προσανατολισμένα σε αυτόν το σκοπό.

Τo sympraxis.eu αναδεικνύει και την ευρωπαϊκή ταυτότητα της Ομάδας Σύμπραξις, η οποία επενδύει διαρκώς στην ανάπτυξη συνεργασιών στην Ελλάδα, σε διεθνές και ευρωπαϊκό επίπεδο για την επίλυση κοινών προκλήσεων.

Πιστεύουμε σε μια ενωμένη Ευρώπη, που μοιράζεται το ίδιο όραμα για έναν καλύτερο κόσμο. Αυτό υποστηρίζουμε κι εμείς από την πρώτη κιόλας μέρα. Γιορτάζοντας φέτος τα 18 μας χρόνια, είμαστε περήφανοι που η Ομάδα Σύμπραξις βρίσκεται ανάμεσα στους 3 φιναλίστ του ευρωπαϊκού διαγωνισμού 2019.eu web awards, στην κατηγορία “The Better World”! Σας ευχαριστούμε για την έμπρακτη εμπιστοσύνη σας!

https://eurid.eu/en/news/2019-web-awards-finalists/