Οι τηλεδιασκέψεις και οι διαδικτυακές εκδηλώσεις έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας. Όμως, η υλοποίηση μιας ποιοτικής διαδικτυακής εκδήλωσης, χωρίς διακοπές στον ήχο, χωρίς ζητήματα ποιότητας της εικόνας και χωρίς παρείσακτους θορύβους, παραμένει μια ανοιχτή πρόκληση.

Η Ομάδα Σύμπραξις έχει αναπτύξει ένα νέο προϊόν για να καλύψει αυτό το κενό, με την εγγυημένη υλοποίηση αποτελεσματικών διαβουλεύσεων, συζητήσεων με ενδιαφερόμενα μέρη, συναντήσεων εργασίας, ψηφιακά ή υβριδικά, αξιοποιώντας την εμπειρία της εταιρείας μας από εκατοντάδες ψηφιακές και “φυσικές” συναντήσεις στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Δείτε ένα σύντομο κατατοπιστικό βίντεο για τον εξοπλισμό και τις εγκαταστάσεις που χρησιμοποιούμε.

Προσφέρονται ως υπηρεσίες οι εξής επιλογές:

  • 100% ψηφιακή υλοποίηση. Όλοι οι συμμετέχοντες βρίσκονται στο χώρο της επιλογής τους, με δυνατότητα παρέμβασης και διάδρασης, στο πλαίσιο του stream που παρέχουμε μέσω webex και youtube για εγγυημένη ποιότητα. Το δεκαμελές συνεργείο μας, συντονίζει ομιλητές και κοινό από το στούντιο και διασφαλίζει τη βέλτιστη εμπειρία των συμμετεχόντων, παρέχοντας τηλεφωνική τεχνική υποστήριξη σε όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με την τεχνολογία.
  • Ένα υβριδικό μοντέλο υλοποίησης. Πραγματοποιούμε την εκδήλωση στο στούντιο, με φυσική παρουσία των βασικών ομιλητών και εμπλεκομένων, καθώς και ομιλητών που συνδέονται ψηφιακά, αποκλειστικά από τον χώρο τους. Και πάλι διοχετεύουμε την εκδήλωση στο internet και το κοινό μάς παρακολουθεί από την ασφάλεια του χώρου της επιλογής του. Παρέχουμε τεχνική υποστήριξη για τη διασφάλιση της ποιότητας, στέλνουμε, εφόσον το επιθυμείτε, δική μας κάμερα σε ομιλητές.
  • Χρήση του studio ή χώρου της επιλογής σας, με όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας. Συγκεντρώνουμε σε ελεγχόμενες συνθήκες (σκηνικό με έναν ομιλητή ανά χρονική στιγμή, μεγάλες ροντότες 10 θέσεων ανά τρία άτομα, κ.λπ.) τα πρόσωπα της επιλογής σας (π.χ. ομιλητές, διοίκηση, εκπρόσωποι φορέων, δημοσιογράφοι). Διοχετεύουμε την εκδήλωση στο internet, με ποιότητα high definition, που μικρή σχέση έχει με συναντήσεις τύπου zoom και skype. Προσφέρουμε ατομικά γεύματα και ποτά.

Σας ευχαριστούμε για το χρόνο που επενδύσατε σε αυτήν την επικοινωνία. Ως ευχαριστήριο, σας προσφέρουμε δωρεάν ένα σεμινάριο 40 λεπτών όπου περιγράφονται με λεπτομέρεια όλα τα βήματα για την υλοποίηση των μικρών ψηφιακών σας συναντήσεων, με εξαιρετική ποιότητα, χωρίς άλλη εξωτερική βοήθεια. Στείλτε μας ένα e-mail στο info [at] sympraxis [dot] eu, ώστε να λάβετε από εμάς το σχετικό link.

Θα θέλατε να πραγματοποιήσουμε μια ψηφιακή συνάντηση, ώστε να συζητήσουμε τις ανάγκες σας; Επικοινωνήστε μαζί μας. 210 2113333 και info [at] sympraxis [dot] eu.